duminică, 20 noiembrie 2011

Ce barbat ar trebui sa cauti - Dr. Bethany Marshall

Ai de gand sa gasesti un tip de treaba - genul acela de barbat care scoate in evidenta tot ce-i mai bun in tine, in cel mai frumos fel? Nu e vorba neaparat de ce faci tu apoi, ci mai degraba pe cine alegi de la bun inceput.
Dar, stii cum arata, i nrealitate un barbat sanatos? Si daca l-ai gasit, l-ai vrea? Sau te-ai arunca direct in bratele primului venit, incercand sa te convingi singura ca el te va face fericita?
In clipa in care  vei incepe sa faci alegeri bune....iata ce ar trebui sa cauti: 
  1. Atunci cand cunosti pentru prima oara, indiferent daca se intampla pe Inernet, la supermarket, intr-un bar, la facultate sau la serviciu, ar trebui sa simti ca te doreste. Acest lucru se poate transmite printr-o privire, atingere, un compliment, o curiozitate, atentia pentru un anume detaliu.
  2. La scurt timp dupa ce l-ai cunoscut, trebuie sa descoperi ca a reusit cu adevarat in cel putin un aspect al vietii lui. 
  3. Un barbat asa cum trebuie nu va face niciodata planuri de viitor pe care nu intentioneaza sa le realizeze. Si in nici un caz nu va spune: "Nu stiu incotro ne indreptam", pentru ca mai poi sa continue sa te sune si sa faca sex cu tine. Nu va trimite mesaje care sunt confuze si greu de descifrat.
  4. Un barbat sanatos spune ce gandeste si gandeste bine ce spune. Iar cuvintele pe care le rosteste sunt sustinute de actiuni in acelasi sens. Chiar daca nu iti poate oferi nici o garantie, relatia merge intotdeauna inainte. Astfel, nu te vei gasi niciodata in postura de a-l cauta la telefon la doua noaptea pentru ca iti e teama ca a iesit cu alta...
  5. Daca te afli in relatia potrivita, vei simti ca totul e reciproc. Cand ii oferi sprijin sufletesc, iti multumeste? Ofera si el ceva inapoi, facandu-ti cate o surpriza mica dar placuta? Simti ca ceea ce iti da el este la fel de valoros si plin de sens, precum lucrurile pe care i le oferi tu lui?Relatiile sanatoase sunt bazate pe a lua si a da, in ambele sensuri.
  6. Daca e barbatul potrivit pentru tine, atunci va avea prieteni buni, iar tie iti va placea de el, atunci cand e cu ei.  Cu alte cuvinte, atunci cand nu e langa tine nu se transforma in altcineva. De exemplu intr-un fustangiu. Sau intr-un nesimtit. In mod similar cand il incluzi in grupul tau de prieteni, stii cine va fi - un tip fermecator, plin de viata, bine dispus si nicidecum rezervat.
  7. Daca e un barbat sanatos, te va placea asa cum esti. Chiar daca ai o zi proasta sau spui ceva ce nu-i place, sentimentele lui pentru tine vor ramane constante si te va privi la fel. Fii cu grija la barbatul ale carui perceptii se modifica atunci cand deviezi de la asteptarile lui... Ii face placere sa fie cu tine, indiferent daca arati cat se poate de sexy in blugii cu talie joasa sau tocmai te-ai ridicat din pat? Petrece timp cu familia ta pentru ca stie ca tu esti o parte din ei? E interesat de latura ta spirituala? sau ai senzatia ca trebuie sa-ti reprimi personalitatea numai ca sa ii obtii aprobarea? Chiar si cand vine vorba de preferintele tale sexuale ar trebui sa fii libera sa te exprimi, fara teama de a-i pierde cumva afectiunea.
  8. Un barbat sanatos nu te va privi niciodata ca si cand ai fi complet rea si nici nu te va face sa te simti oribil in pielea ta. Chiar si in toiul unei discutii aprinse, va fi capabil sa vada in tine binele si raul.
  9. Daca este barbatul potrivit, va tolera lucrurile necunoscute si neasteptate, pentru ca are incredere in tine. De pilda, nu te va urmari in fiecare moment al zilei doar pentru ca sa se simta mai in siguranta. In schimb, iti va respecta limitele si iti va oferi intimitatea si independenta pe care le meriti...
  10. Un barbat sanatos are o curba a invatarii. De exemplu, daca ii spui ca ai nevoie sa petreci mai mult timp cu el, sau daca il rogi sa inceteze sa mai faca ceva enervant, isi va schimba purtarea pentru ca te iubeste si nu vrea sa te piarda. E dispus sa invete din propriile greseli si sa isi modifice comportamentul.
  11. Daca e barbat sanatos, va cauta propriile lui solutii. Nici mandria, nici lenea si nici incapatanarea nu-l vor impiedica sa faca pasii dde care are nevoie pentru a avea o relatie completa cu tine.
  12. Un barbat sanatos nu va incerca sa detina puterea asupra ta. Nu va pleca fara sa iti spuna unde e si ce face. Sau sa te lase cu ochii-n soare, doar ca sa iti dovedeasca ce poate. Ori sa iti dea senzatia ca trebuie sa pleci tu cateva zile ca sa recuperezi forta pe care o aveai odata. Chiar daca are mai multi bani, statut important si putere, nu te va face sa te simti ca si cum nu ai fi nimic fara el. Un barbat sanatos e dispus sa te ia in considerare, nu sa te indeparteze. E dispus sa te asculte, sa-ti satisfaca nevoile si sa te includa in luarea deciziilor... Cand vine vorba de cine are grija de cine, cine ia deciziile, si cine are ultimul cuvant, e dispus sa negocieze.
  13. Un barbat sanatos este recunoscator pentru ceea ce ii oferi. Recunoaste ca tu ii aduci ceva ce nu poate avea pe cont propriu. Si stie ca esti o persoana speciala, cu talente si aptitudini proprii. Nu este semn bun cand tu dai tot timpul, iar el nu-ti multumeste si nu apreciaza niciodata ce ai facut pt el. Sau daca, di ncand in cand, iti mai arunca vreo firmitura, dar tu ramai cu sentimentul ca el nu-ti pretuieste contributia. Sau ajungi sa realizezi ca nu recunoaste valoarea a ceea ce faci si nu-si arata admiratia pentru ca e invidios sau frustrat din cauza succesului tau.
Fragmente din - Escapade in sinceritate- Dr. Bethany Marshall

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Top Web Hosting | manhattan lasik | websites for accountants