vineri, 6 ianuarie 2012

Exercitii de actiune


1. Defineste-ti idealurile in mod clar. Daca ai putea sa fii o persoana excelenta in toate privintele, ce calitati ai avea. Cum te-ai comporta?

2. Devii ceea ce gandesti in cea mai mare parte a timpului. Identifica unul sau mai multe domenii ale vietii tale in care gandirea ta are o influenta majora asupra emotiilor, atitudinilor si actiunilor proprii.

3. In ce domeniu al activitatii tale ai cele mai bune rezultate? Cum te vizualizezi in acel sector? Cum ai putea extinde acest act de vizualizare in alte domenii?

4. Ce fel de oameni admiri si respecti cel mai mult? Cum ti-ai putea schimba comportamentul astfel incat sa corespunda cu acela al celor mai buni oameni pe care ii cunosti?

5. In ce domenii ale vietii tale te apreciezi cel mai mult? Ce fel de activitati iti aduc cel mai inalte niveluri de respect de sine si valoare personala? Cum ai putea sa faci aceste lucruri chiar mai bine?

6. Esti o persoana buna in intregime. De acum inainte, vizualizeaza-te drept cea mai buna persoana care poti fi si refuza sa mai accepti limitari ale posibilitatilor tale.

7. Schimba-ti conceptul de sine prin faptul ca vei gandi, vorbi si actiona continuu ca si cum ai fi deja persoana care ti-ai dori sa fii, bucurandu-te de viata pe care o doresti si pe care o meriti.

Schimband gandirea iti schimbi viata - Brian Tracy

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Top Web Hosting | manhattan lasik | websites for accountants