vineri, 6 ianuarie 2012

Schimband gandirea iti schimbi viata - Esti o persoana excelenta

Esti o persoana excelenta

Esti o persoana buna in intregime. Esti cinstit, decent, sincer si muncitor. Ii tratezi pe ceilalti oameni cu politete, respect si caldura. esti dedicat familiei tale si prietenilor. Esti puternic, increzator si responsabil. Esti informat, inteligent si experimentat. Esti important nu numai pentru persoanele apropiate tie, dar si pentru comunitatea ta. Te-ai nascut pentru un motiv deosebit si trebuie sa implinesti un destin extraordinar. Esti o persoana excelenta in toate privintele.

Paragraful precedent exprima personalitatea si caracterul tau real. Poate ca nu este adevarat pentru tine in proportie de 100% dar, reprezinta o descriere generala buna a felului in care esti pe dinauntru si a directiei in care te indrepti in viata.Cand vei accepta neconditionat faptul ca esti o persoana intra-devar valoroasa si merituoasa vei exprima aceasta in tot ceea ce spui si ce faci. De-a lungul timpului va deveni adevarat pentru tine. Idealul tau va deveni propria realitate. 
Repeta-ti: "Ma plac si imi iubesc viata. Sunt o persoana buna in toate privintele si a mintotdeauna cele mai bune rezultate in tot ceea ce incerc"

Schimband gandirea iti schimbi viata - Brian Tracy

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Top Web Hosting | manhattan lasik | websites for accountants